ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/1/14

ΕΚΑΒ: Τελετή παραλαβής ασθενοφόρου από δωρεά πολιτών παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας

16-1-2014
ΕΚΑΒNews

Νέο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ από δωρεά
Σε μία σεμνή τελετή την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ έγινε η παραλαβή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Παπαγιαννίδη Δημήτριο, ενός νέου υπερσύγχρονου ασθενοφόρου πλήρες εξοπλισμένο, που αποτελεί δωρεά δύο κυριών οι οποίες ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμες.

Στην τελετή παραλαβής παρέστησαν οι δωρήτριες,  ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μπέζας Αντώνης, ο Γενικός Γραμματέας Υγείας κ. Καλλίρης Πελοπίδας, οι Αντιπρόεδροι του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κος Κωστόπουλος Νίκος και Συγγελάκης Αριστομένης, οι διοικητές των νοσοκομείων «Αγιος Σάββας» Νίκος Φαλδαμής, ΚΑΤ Ευάγγελος Βουμβουλάκης και «Γ. Γεννηματάς» Χρήστος Τσάμης , υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΚΑΒ, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, αντιπροσωπεία της ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Σωματείο Ιατρών ΕΚΑΒ και πολλοί εργαζόμενοι.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδης Δημήτριος συνεχάρει και  ευχαρίστησε θερμά τις δωρήτριες για την κορυφαία πράξη αλτρουισμού με την δωρεά του εν λόγω ασθενοφόρου που θα ενισχύσει τον στόλο των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ,  αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες διακομιδής ασθενών.

Ο Υφυπουργός, αφού ευχαρίστησε με θερμά λόγια τις δύο δωρήτριες εξέφρασε την ευχή η πράξη τους να βρει και άλλους μιμητές ειδικά στον τομέα της Υγείας και κυρίως αυτή τη περίοδο.

Οι δωρήτριες δήλωσαν τα εξής:Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας συγχαρούμε για την αξιέπαινη προσπάθειά σας και για τον υπερβάλλοντα ζήλο και αυτοθυσία που διακρίνει εσάς και όλους τους εργαζόμενους στο Ε.Κ.Α.Β., οι οποίοι είναι ένα λαμπρό παράδειγμα δημοσίων υπαλλήλων προς μίμηση,(εμείς σας θεωρούμε δημοσίους λειτουργούς) στην σημερινή κατάσταση του Δημοσίου τομέα.

Εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρετε στους Έλληνες πολίτες, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς , δωρίσαμε ένα ασθενοφόρο όχημα , προσφέροντάς σας ένα ακόμα εργαλείο , μια βοήθεια από την πλευρά μας ,στην γιγάντια προσπάθειά σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα πολίτη.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τον διοικητή του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς για τις υπηρεσίες υγείας που μας προσφέρθηκαν από το προσωπικό του νοσοκομείου.Αξίζει να αναφερθεί και η τεράστια προσπάθεια της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και του αρμόδιου γραφείου, η οποία αντιμετωπίζοντας επιτυχώς την ελληνική γραφειοκρατία, έφερε το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο όχημα στο ΕΚΑΒ σε μικρό χρονικό διάστημα.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews