ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/1/14

Βράβευση εργαζομένων του ΕΚΑΒ που επιτέλεσαν ευδοκίμως το σύνολο της υπηρεσίας τους ως μάχιμοι διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου

16-1-2014
ΕΚΑΒΝews

Μετά από πρόταση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και αποδοχή από την Διοίκηση, έγινε σήμερα 16 Ιανουαρίου στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ, κατά την διάρκειας της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΚΑΒ και παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, βράβευση εργαζομένων που επιτέλεσαν ευδοκίμως το σύνολο της υπηρεσίας τους ως μάχιμοι διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου.
Ο Ανδρέου Κωνσταντίνος με 32 συνεχόμενα χρόνια στα ασθενοφόρα
Ο Κοντογιάννης Κωνσταντίνος με 32 συνεχόμενα χρόνια στα ασθενοφόρα


Ο Γεωργοπάνος Γεώργιος με 32 συνεχόμενα χρόνια στα ασθενοφόρα


και ο Κουγιουμτζόγλου Στυλιανός με 26 συνεχόμενα χρόνια, στα ασθενοφόρα
διεκπεραιώσανε χιλιάδες περιστατικά, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και η Διοίκηση του ΕΚΑΒ εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους συνταξιούχους πλέον διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου για την ανιδιοτελή προσφορά τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έδειξαν κατά την διάρκεια του εργασιακού τους βίου.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ.
  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!! ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ!!! ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ!!!! ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!! Κ.ΛΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και σε τηλεφωνικά κέντρα (βλέπε Κοζάνη)
   επιτέλους Πρόεδρε βάλε ένα τέλος σε όλα αυτά γιατί η υπομονή όλων των υπολοίπων έχει εξαντληθεί........

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews