ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/8/14

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


Δελτίο τύπου 19/08/2014

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
 
 
ΘΕΜΑ: «Δωρεά ασθενοφόρου Ι.Μ Βαρλαάμ στη Θεσσαλία»
 
 
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε υπόθεση κακοδιαχείρισης δωρεάς της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ υπέρ των κατοίκων της Καλαμπάκας. Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω Ι.Μ δώρισε 70 χιλιάδες ευρώ στο υπουργείο Υγείας για την αγορά ασθενοφόρου 4 Χ 4 με σκοπό την εξυπηρέτηση των κατοίκων ορεινών χωριών της περιοχής.
 
 
 
Τελικά αποδείχθηκε πως το ασθενοφόρο που διέθεσε το ΕΚΑΒ στην Καλαμπάκα όχι μόνο δεν ήταν 4 Χ 4, αλλά και ότι δεν υπάρχει εκ μέρους του υπουργείου σας απολογισμός για το πως αξιοποιήθηκαν τα χρήματα της δωρεάς που έκανε η Ι.Μ Βαρλαάμ υπέρ της τοπικής κοινωνίας. Συνεπώς ερωτάσθε:
 
 
 
Πώς χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα της δωρεάς της Ι.Μ Βαρλαάμ στο υπουργείο σας; Γιατί δεν απαντήθηκε η όμοια Ερώτησή μου 7244/24-3-2014;

Πότε θα έρθει τελικά ασθενοφόρο 4 Χ 4 στη Καλαμπάκα;

Πώς αξιοποίησε κατά την τελευταία 5ετία το υπουργείο σας αντίστοιχες δωρεές ιδιωτών ή κοινωνικών φορέων (σε ασθενοφόρα ή σε χρήμα); Να δοθεί αναλυτικός κατάλογος νέων ασθενοφόρων που αποκτήθηκαν από το 2009 ως σήμερα με αναφορά στο ύψος / είδος της δωρεάς, τύπο οχήματος, κόστος απόκτησης / μετασκευής, υπηρεσία διάθεσης (νοσοκομείο, κέντρο υγείας, τομέα ΕΚΑΒ).
 
 
Αθήνα, 18.8.2014
 
 
Η ερωτώσα Βουλευτής

 
Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Βουλευτής Μαγνησίας
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews