ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/11/14

Στο δρόμο έμεινε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!


7/11/2014
Στο δρόμο έμεινε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λόγω μηχανικής βλάβης κάνοντας τους διασώστες και τους γιατρούς να παίρνουν τον ρόλο του μηχανικού.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σήμερα – μέρα μεσημέρι – στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο όταν το ασθενοφόρο ξαφνικά «κοκάλωσε».

Ο οδηγός αλλά και οι διασώστες μην μπορώντας να κάνουν κάτι διαφορετικό κατέβηκαν από το όχημα και το έσπρωξαν για να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν είναι σπάνια και η πολιτεία ακόμα και τώρα δεν κάνει τίποτε για να τ’ αλλάξει.

Εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ της Κρήτης αλλά και των υπολοίπων περιφερειών της χώρας φωνάζουν για τα προβλήματα που έχουν.

Αρκετά είναι τα ασθενοφόρα που μένουν στο δρόμο είτε από μπαταρία, είτε από έλλειψη ανταλλακτικών.
Πηγή : http://press-gr.blogspot.gr/


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews