ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/2/15

Το ΕΚΑΒ στη Ζάκυνθο… «Υπολειτουργεί κ. Υπουργέ»


Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Επικίνδυνες διαστάσεις τείνει να λάβει η καθημερινή ταλαιπωρία των ασθενών του νησιού μας με τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη διακομιδή τους, αφού ένα και μόνο ασθενοφόρο καλείται να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη.
Η διαμορφούμενη από την υποστελέχωση κατάσταση οδηγεί στη διαπίστωση πως από την 1η Μαρτίου οι εναπομείναντες έντεκα διασώστες θα μπορούν να καλύψουν μόνο τα επείγοντα περιστατικά και όχι τις βάρδιες που απαιτούνται για τις καθημερινές διακομιδές ασθενών, εξιτήρια, κλπ από το νησί προς τριτοβάθμια νοσοκομεία.

Για το πρόβλημα έχει κατ΄ επανάληψη ενημερωθεί γραπτώς τόσο η Διεύθυνση του ΕΚΑΒ Πάτρας, όσο και εκείνη της Αθήνας.

Από τη μεριά του το Υπουργείο Υγείας μέχρι σήμερα επιχειρούσε με “ασπρίνες” να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα στον τομέα της υγείας τα διάφορα περιστατικά θα εξυπηρετούνται μετά από κλήρωση.
Πηγή: imerazante.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews