ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/2/15

Ικανοποίηση για την δυνατότητα συμμετοχής αποφοίτων ΙΕΚ στη στελέχωση του ΕΚΑΒ.


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος 

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Συνήγορος του Πολίτη για την απόφαση του ΑΣΕΠ να παράσχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην προκήρυξη (ΑΣΕΠ 7Κ 2014) των αποφοίτων ΙΕΚ, ως προς τη στελέχωση του ΕΚΑΒ.
Πρόκειται για αποφοίτους ΙΕΚ, που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης 1ης περιόδου 2014 του ΕΟΠΠΕΠ, για την απόκτηση διπλώματος ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου- Διασώστης» των οποίων τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη εκδοθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Όπως αναφέρεται από την ανεξάρτητη Αρχή, σύμφωνα με την απόφαση, οι υποψήφιοι αυτοί μπορούσαν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στο ΑΣΕΠ (έως τις 18 Φεβρουαρίου) και στη συνέχεια να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (έως τις 24 Φεβρουαρίου), προσκομίζοντας Βεβαίωση Συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης και Υπεύθυνη Δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι η «Βεβαίωση Συμμετοχής» θα αντικατασταθεί από την αντίστοιχη «Βεβαίωση Πιστοποίησης» μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΕΟΠΠΕΠ (έως τις 3 Απριλίου).
Ο Συνήγορος του Πολίτη είχε προτείνει με έγγραφό του (12 Φεβρουαρίου) προς τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων, οι οποίοι αποκλείονταν, εξαιτίας της καθυστέρησης έκδοσης των αποτελεσμάτων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Πηγή : http://www.aftodioikisi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews