ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/2/15

Στρατηγικός Σχεδιασμός και Αξιολόγηση στις Υπηρεσίες Υγείας, Τηλεφωνικό Κέντρο ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Μπουσίου Ιωάννης, Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, ΕΚΑΒ Αθήνας

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού στην Πολιτική Διαχείριση και Σχεδιασμό Υπηρεσιών Υγείας μαζί με τον συνάδελφο Βαγγέλλη Τσακνάκη (και άλλους τρεις συνσπουδαστές) εκπονήσαμε μία εργασία σε ενα ένα mini game που αφορούσε το χώρο εργασίας μας το Ε.Κ.Α.Β.
Mini game: ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαλείο, μέσω του οποίου καθίσταται η εκπαιδευτική διαδικασία πιο αποτελεσματική, ενδιαφέρουσα και ευχάριστη. Στα mini games γίνεται χρήση καρτών, στις οποίες διατυπώνονται ερωτήσεις και μια σειρά επιλεγόμενων απαντήσεων. Στο τέλος εξάγονται συμπεράσματα σε συνάρτηση με την επιλογή των απαντήσεων και προτείνονται μέτρα βελτίωσης, όπου απαιτούνται.
Το συγκεκριμένο mini game, με τη χρήση ενός υποθετικού σεναρίου, έχει στόχο να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των ενεργειών ενός εργαζομένου στο τηλεφωνικό κέντρο (Τ.Κ.) του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), καθώς και των επαγγελματιών υγείας που εμπλέκονται, όταν το Τ.Κ. δέχεται μια κλήση για άμεση βοήθεια. Παράλληλα, αξιολογείται η επάρκεια ροής πληροφοριών, η επικοινωνία ανάμεσα στην ιεραρχική πυραμίδα των εργαζομένων (κατακόρυφη επικοινωνία), η συνεργασία, η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και η αποδοτικότητα στο σωστό χρόνο.


Θα επιθυμούσαμε να αναγνωσθεί και να σχολιαστεί ειδικά από συνάδελφους που εργάζονται σε όλη την Ελλάδα στα τηλεφωνικά κέντρα του Ε.Κ.Α.Β.


Για το  ΕΚΑΒNews : Ιωάννης Μπουσίου

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews