ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/15

Αερογέφυρα σωτηρίας για επίτοκο από την Πάτμο.

Σώθηκε τελικά το μωράκι που γεννήθηκε πρόωραΑθηνα 22/3/2015


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Μάχη για να σώσουν τη ζωή μια επιτόκου και ενός νεογέννητου αγοριού, έδωσαν στην διάρκεια της προχθεσινής νύχτας,οι Γιατροί &  διασώστες του ΕΚΑΒ. οι γιατροί του νοσοκομείου της Ρόδου, & της Πάτμου . 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια εγκυμονούσα στον 7ο μήνα από το νησί της Πάτμου, παρουσίασε επιπλοκές και σημάδια πρόωρου τοκετού.

Οι γιατροί ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ για την επικινδυνότητα και άμεσα απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ρόδου ελικόπτερο του ΕΚΑΒ με Γιατρό &διασώστη το οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου το περιστατικό.

Αμέσως η μητέρα εισήχθη στην μαιευτική κλινική όπου και έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι.

Όμως επειδή δεν υπάρχει στη Ρόδο ειδική μονάδα για τα νεογνά, το νεογέννητο, μεταφέρθηκε στη συνέχεια (αργά το βράδυ) και πάλι με το ΕΚΑΒ ,και με αεροπλάνο αυτή τη φορά , σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή : www.rodiaki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews