ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/15

Βέροια, Καταγγελία για το ΕΚΑΒ-Το Τηλεφωνικό Κέντρο δεν απαντούσε επί 45 λεπτά!!


Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, η οποία παραλήφθηκε και πρωτοκολλήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Θεσσαλονίκης, για 45 ολόκληρα λεπτά του κέντρο του ΕΚΑΒ στη Βέροια δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία ο Κ.Α., το περιστατικό έγινε τα χαράματα της 5ης Μαρτίου, από τις 4:15 μέχρι της 5 τα ξημερώματα, οπότε ο αρμόδιος υπάλληλος δέησε να σηκώσει στο τηλέφωνο.

Ο καταγγέλλων αναφέρει ότι καλούσε το ΕΚΑΒ καθώς η μητέρα του υπέφερε από έντονους πόνους στο στήθος και ζητούσε επειγόντως βοήθεια. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντούσε, οπότε ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Αλλά, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις της αστυνομίας.

Μέσα στην αγωνία του τηλεφώνησε το νοσοκομείο Βέροιας και παρακάλεσε τη νοσοκόμα βάρδιας που ήταν στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, να μεταβεί στο κτήριο του ΕΚΑΒ και να ενημερώσει προφορικά για την κατάσταση επείγουσας ανάγκης που βρισκόταν η μητέρα του.

Τελικά, όπως αναφέρει, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ απάντησε στις 5 τα ξημερώματα, με καθυστέρηση 45 λεπτών.

Από το σημείο εκείνο και μετά, όπως τονίζει, η υπηρεσία του ΕΚΑΒ λειτούργησε υποδειγματικά, καθώς το ασθενοφόρο κατέφθασε αμέσως και το πλήρωμά του επιλήφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: verianet.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews