ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/15

Η διαφημιστική εκστρατεία του (APBC) «Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς Διασώστες;»


Το (Ambulance Paramedics of British Columbia) η αλλιώς  (APBC) είναι το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο (πρωτοβάθμιο σωματείο διασωστών) που εκπροσωπεί πάνω από 3,600 εργαζόμενους του προνοσοκομειακού χώρου, στην  επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά.Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν είναι ένα κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας που οργάνωσε  το σωματείο εργαζομένων, για να προβάλει στην τοπική  κοινωνία, το έργο των διασωστών.

Η διαφημιστική εκστρατεία ενημερώνει το κοινό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι διασώστες 24 ώρες το 24 ώρο  και κλείνει με ένα απλό ερώτημα..

«Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς ΔιασώστεςΌταν ένα ατύχημα συμβεί ξαφνικά, όπως μια σοβαρή πτώση.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας,  θα έρθει κοντά σας , όπου κι αν βρίσκεστε, για να σας προσφέρει εξειδικευμένη  παραϊατρική βοήθεια.
Κάθε μέρα οι διασώστες μας , ανταποκρίνονται  σε χιλιάδες κλήσεις για βοήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση σας.

24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, είμαστε εδώ για εσάς.

«Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς Διασώστες;»


 Δείτε το βίντεο:  "πτώση"Δείτε το βίντεο:  "έμφραγμα"

Δείτε το βίντεο:  "επιληπτική κρίση"
πηγη: www.worldwithoutparamedics.ca

Για το ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλης

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews