ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/3/15

Ανδρέας Ξανθός: Θα επιχειρήσουμε αύξηση των δημοσίων δαπανών για την Υγεία, Καθολική θα είναι η πρόσβαση των πολιτών στη δημόσια υγεία, Βίντεο


Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το μεσημέρι της Τρίτης 31 Μαρτίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει την ερχόμενη Πέμπτη 2 Απριλίου από το υπουργείο Υγείας ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, το οποίο θα αφορά μεταξύ άλλων την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στις μονάδες Υγείας των νησιωτικών και των παραμεθόριων περιοχών της χώρας μας, καθώς και των δομών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Ο Ανδρέας Ξανθός, μάλιστα, ανέφερε επίσης ότι "θα χρειαστεί αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού για την Υγεία, η οποία θα εξαρτηθεί από τα περιθώρια της δημοσιονομικής σταθερότητας".

Πηγή: ygeia360.gr


Ο Ανδρέας Ξανθός στο MEGA: Καθολική θα είναι η πρόσβαση των πολιτών στη δημόσια υγεία

Σε επίσχεση εργασίας το προσωπικό του νοσοκομείου Νίκαιας για απλήρωτες υπερωρίες και ελλείψεις.


Ο αναπλ. υπ Υγείας Ανδρέας Ξανθός στην "Κοινωνία Ώρα Mega"


Πηγή:ygeianet.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews