ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/15

Πρέβεζα, Στον Παντοκράτορα συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Το μηνιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ 7Ης Περιφέρειας – Παραρτήματος Ιωαννίνων απευθυνόμενο προς τους πολίτες συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, όπως προκύπτει από τον μεγάλο αριθμό μηνιαίων εγγραφών και λειτουργεί υποκινητικά για τους διασώστες του Παραρτήματος.

Ήδη έχουν σχεδόν συμπληρωθεί οι εγγραφές για το μήνα Μάρτιο και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διαχυθεί και σε άλλους τομείς της 7ης Περιφέρειας, όπως ο τομέας Άρτας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύο κύκλους το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τους διασώστες του ΕΚΑΒ Τομέων Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς.

Το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης συνεχίζεται 14 και 15 Μαρτίου στο δημοτικό σχολείο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα με τους διασώστες των Τομέων Πρέβεζας, Λευκάδας, Φιλιππιάδας και Άρτας.

Θέση και δέσμευση της διεύθυνσης αποτελεί η αρχή ¨εκπαιδεύω και εκπαιδεύομαι¨,σύμφωνα και με την καρτεσιανή ρήση ¨η γνώση είναι δύναμη¨ .
Πηγή: pamepreveza.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews