ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/15

Κομοτηνή, Πλημμύρισαν Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ, ΒίντεοΣάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ
Πλημμυρικά φαινόμενα σε βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό Ροδόπης από σήμερα το πρωί με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται τόσο στην πόλη όσο και σε οικισμούς.

Το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Σιδηροχωρίου και Παγουρίων, αφού έχει φουσκώσει επικίνδυνα ο ποταμός Βοζβόζης, με αποτέλεσμα ο επαρχιακός δρόμος να έχει γεμίσει νερά, που φτάνουν στο ύψος των δύο μέτρων. Στην πόλη της Κομοτηνής ο «Χ» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Συμεωνίδου κατέγραψαν σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στην ανατολική πλευρά της πόλης, εκεί όπου πλημμύρισαν η στέγη του ΕΚΑΒ αλλά και το υπόγειο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. 


Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2015

Από το πρωί επιχειρούν στο σημείο πυροσβέστες, ενώ έχουν πλημμυρίσει και τα υπόγεια πολλών καταστημάτων, πριν και μετά το νοσοκομείο. Στην αυλή του νοσοκομείου ένα μηχάνημα απομακρύνει όσα νερά μπορεί, ενώ από το εσωτερικό γίνεται άντληση των υδάτων. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γίνει καταγραφή των ζημιών, αφού η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται ο καιρός να επιδεινωθεί περαιτέρω. Αρκετοί δρόμοι και μέσα στην πόλη της Κομοτηνής έχουν καλυφθεί με νερά, ενώ η πυροσβεστική έχει λάβει πολλές κλήσεις. Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Κομοτηνής ανοίγουν τα φρεάτια για να απορροφηθούν τα νερά, γι’ αυτό απαιτείται η προσοχή των οδηγών.

 Προσοχή στην κυκλοφορία απαιτείται σε όλο το νομό.Πηγή: xronos.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews