ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/15

Θύματα κλοπών και διαρρήξεων οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Αργολίδας ( ΦΩΤΟ )


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Αναρτήθηκε: 29/3/2015  - 22:35

Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται σε καθημερινή βάση στο κέντρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα Μιδέας...

Οι εργαζόμενοι σε αυτό, καθημερινά σχεδόν, έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων και σοβαρών φθορών στα προσωπικά τους αυτοκίνητα.

Οι "γνωστοί άγνωστοι" που λυμαίνονται την περιοχή περιμένουν μόλις φύγει και το τελευταίο ασθενοφόρο και μείνει μόνο ένας εργαζόμενος για τις ανάγκες του τηλεφωνικού κέντρου, ο οποίος δεν έχει ορατότητα στο προαύλιο που παρκάρουν τα οχήματα τους και επιδίδονται σε λεηλασίες και κλοπές των οχημάτων του προσωπικού προκαλώντας σοβαρές ζημιές, επανειλημμένως.

Οι εργαζόμενοι είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση καθώς μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν επιβαρυνθεί με σοβαρά ποσά για την επισκευή των αυτοκινήτων τους αλλά και την αντικατάσταση αδειών, ταυτοτήτων και εγγράφων που τους κλέβουν οι διαρρήκτες.


Πηγή : http://anatolikoblog.blogspot.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews