ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/15

Τι είπε ο Υπουργός υγείας στον δήμαρχο Αχαρνών για ΕΚΑΒ,Πολυκλινική και ΠΕΔΥ…


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Για την ελλιπή πρωτοβάθμια ιατρική κάλυψη των κατοίκων, την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του ΠΕΔΥ και της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού χωριού καθώς και την εγκατάσταση μόνιμου κλιμακίου του ΕΚΑΒ σε χώρο που έχει παραχωρήσει, εδώ και χρόνια, ο δήμος συζήτησαν ο Υπουργός υγείας και κοινωνικών ασφαλίσεων Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό.

Ο κος Κουρουμπλής επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ώστε άμεσα να λυθεί το σοβαρό  πρόβλημα της διακομιδής των ασθενών από τις Αχαρνές στα κοντινότερα νοσοκομεία, ενώ δεσμεύτηκε επίσης πως θα επιληφθεί ώστε να ενισχυθεί το ΠΕΔΥ με ιατρούς για να μην περιμένουν μέρες για ένα ραντεβού οι ασφαλισμένοι. Την ενίσχυση της Πολυκλινικής έχει ήδη εντάξει ο Υπουργός στο πρόγραμμά του με ειδικότητες γιατρών που σήμερα είτε εξυπηρετούν ταυτόχρονα το Κέντρο Υγείας Κερατέας είτε δεν υπάρχουν, όπως οι παιδίατροι.
Πηγή www.doxthi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews