ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/15

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο Κέντρο ΕΚΑΒ Κοζάνης

 Το «ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ», όπως θα είναι όταν ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΚΕΝΤΡΟ Ε.Κ.Α.Β. ΚΟΖΑΝΗΣ

Εντυπωσιακό και απόλυτα λειτουργικό, πραγματικό στολίδι για το ΕΚΑΒ και για την πόλη της Κοζάνης θα είναι το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ, το οποίο κατασκευάζεται στην πόλη της Κοζάνης.
Το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Κοζάνης που έχει αναλάβει και την κατασκευή του.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.364.000,00€, έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Μακεδονίας – Θράκης 2007−2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) και από Εθνικούς πόρους.

Η ολοκλήρωση της κτιριακής υποδομής  και η μεταφορά από το ημιυπόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» σε ένα σύγχρονο κτίριο που καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ήταν ένα όνειρο πολλών ετών για την Διοίκηση του ΕΚΑΒ καθώς και για το Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Λάρισας και Κοζάνης Δημήτρης Παπαγγελής στο χώρο του έργουΤο κτίριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα το ΕΚΑΒ Κοζάνης

Ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Κοζάνης Θωμάς Σαραφίδης και ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Χατζής  με τον τέως πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Δ. Παπαγιαννίδη

Ο Γραμματέας του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Κοζάνης Δημήτρης Χρήστου

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το νέο Κέντρο ΕΚΑΒ Κοζάνης

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες οι εργασίες στο οικόπεδο-νέο Κέντρο που θα στεγάσει το Παράρτημα του ΕΚΑΒ Κοζάνης και βρίσκεται στην έξοδο της πόλης στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη.
Μιλώντας στον “Π” για το όλο έργο που καλείται με τη λειτουργία του να “αποσυμφορήσει” το κέντρο της πόλης και την ήδη “αποπνικτική” κατάσταση στην τωρινή έδρα του ΕΚΑΒ κάτω από το “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης Κωνσταντίνος Δεσποτίδης ενημέρωσε πως πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 24 Οκτωβρίου του 2015 και πως “ήδη βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης -παράλληλα με τα μεγάλα έργα- ο  εξοπλισμός διαφόρων κτιρίων και εγκαταστάσεων ανάμεσά τους και του ΕΚΑΒ”.

Από τον Δήμο σύμφωνα πάντα με τον κ. Δεσποτίδη γίνεται αγώνας για την ολοκλήρωση του έργου την οποία “και οι καιρικές συνθήκες καθυστέρησαν μιας και απαιτούνται εργασίες που δεν μπορούν να γίνουν δυστυχώς στην εποχή του Χειμώνα όπως π.χ. σκυροδετήσεις κ.ά.”, όμως εξέφρασε την πεποίθηση πως το έργο θα προχωρήσει κανονικά και πως “όλα θα είναι έτοιμα στο χρόνο τους”.
Δημοσιεύθηκε 12/3/2015
Πηγή: e-ptolemeos.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews