ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/3/15

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κατάντησαν & τα Ε/Π της Αεροπορίας Στρατού!


Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Αφού το κράτος έχεις ξεχαρβαλωθεί και επιτρέπει για καθαρά πολιτικούς και πελατειακούς λόγους τους διορισμένους γιατρούς στα νησιά μας να υπηρετούν με απόσπαση στην Αθήνα…

Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τις αεροκομιδές ουδείς γνωρίζει … Αλλά να καταντήσουμε τα μεταγωγικά μας ελικόπτερα ασθενοφόρα πάει πολύ!
Ούτε είναι δυνατόν να φορτώνουμε με ώρες πτήσεως πανάκριβα ελικόπτερα  που έχουν σχεδιαστεί για μεταφορά κομάντος για να υποστηρίξουν την ανυπαρξία του Κράτους!
Διέλυσαν τα κέντρα υγείας των νησιών μας ,γιατροί που έχουν οργανική θέση σε νοσοκομεία της Περιφέρειας δεν παρουσιάζονται ποτέ και παίρνουν αποσπάσεις με υπογραφές πολιτικών ….που ταυτόχρονα κάνουν και τα ρουσφέτια τους στην εκλογική τους Περιφέρεια με τις αεροκομιδές !
Όμως τα Σινούκ θα χρειαστούν και περιοδική συντήρηση και αντικατάσταση και τότε όλοι θα κληθούμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό …Τότε θα έχουμε καθηλωμένα τα Ελικόπτερα όπως έχουμε και τα πυροσβεστικά γιατί δεν είχαμε να πληρώσουμε 70.000 ευρώ για ανταλλακτικά…


Τις πρώτες πρωινές ώρες της 16 Μαρτίου 2015, ύστερα από αίτημα του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή από τη ν. Νάξο με ελικόπτερο CH-47D (Chinook) της Αεροπορίας Στρατού, ενός άνδρα 52 ετών, με αιματέμεση.
Το αίτημα πραγματοποιήθηκε στις 2:55 και τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας στις 5:30, όπου έγινε η παραλαβή του ασθενούς.
Πηγή: veteranos.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews