ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/3/15

Σάμος, Κι άλλος ΝΕΚΡΟΣ… θύμα της έλλειψης προσωπικού του ΕΚΑΒ!


Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Είχε πάει σε άλλο περιστατικό

Τη ζωή στοίχισε σε ακόμη έναν πολίτη της Σάμου, η έλλειψη προσωπικού στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 20/3, ένας  από τους ψάλτες της Εκκλησίας "Η Γέννηση του Χριστού" στο Παλαιό Καρλόβασι, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Οι πιστοί και οι ιερείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην εκκλησία ειδοποίησαν ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το οποίο απείχε 35χλμ. Ωστόσο, τοπικό μέσο αναφέρει πως το μοναδικό ασθενοφόρο του νοσοκομείου της πρωτεύουσας είχε πάει σε άλλο περιστατικό.

Η γιατρός που εξέτασε τον 71χρονο άνδρα, έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομειακή μονάδα. Μετά από τουλάχιστον μία ώρα, οι πολίτες αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον άνδρα στην καρότσα ενός μικρού φορτηγού αυτοκινήτου στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να θυμίσουμε ότι είχε συγκλονίσει ο θάνατος του 34χρονου πατέρα, 4 παιδιών, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο, τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή το ασθενοφόρο έφτασε στον τόπο του τροχαίου μιάμιση ώρα μετά. Ένα μήνα μετά, τον Δεκέμβριο του 2014, η Σάμοςθρήνησε άλλους δύο νεκρούς, εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρου.
Δημοσιεύθηκε 23/3/2015

Πηγή: star.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews