ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/3/15

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει άμεσα συναντήσεις με τους Υπουργούς


Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΠΟΕΔΗΝ
ΑΘΗΝΑ 3/3/2015

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Κύριε Υπουργέ,
Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει άμεσα συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Υγείας και οι Εργαζόμενοι.


ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κο Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

Κύριε Υπουργέ,
Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και οι Εργαζόμενοι.


ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κο Τ.ΚΟΥΡΑΚΗ

Κύριε Υπουργέ,
Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία και οι Εργαζόμενοι.


ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ &    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ 
              ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κο Γ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ

Κύριε Υπουργέ,
Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει άμεσα συνάντηση προκειμένου να θέσουμε τα μείζονα ζητήματα της στελέχωσης των Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, των αυξήσεων των μισθών και του νέου συστήματος Αξιολόγησης.


ΠΡΟΣ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ κα Θ.ΦΩΤΙΟΥ

Κυρία Υπουργέ,
Η νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ από το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο (9-10-11 Φλεβάρη 2015) ζητάει άμεσα συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Πρόνοιας και οι Εργαζόμενοι.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ      ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews