ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/15

Τέσσερις νέοι διασώστες απαιτούνται για το ΕΚΑΒ του νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Μολάων


Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Μία αγωνιώδη έκκληση απευθύνουν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Μολάων, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής, προς τον ανπληρωτή υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό σχετικά με την ενίσχυση του σταθμού του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) του ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, το αγωνιώδες αίτημα όλων είναι η τοποθέτηση τεσσάρων νέων διασωστών, δηλαδή δύο ακόμη πληρώματα ασθενοφόρων, προκειμένου να καταστεί δυνατή η κάλυψη των σχετικών αναγκών της περιοχής για όλες τις ημέρες κάθε μήνα.

Η σχετική αγωνία κορυφώνεται μέρα με τη μέρα, καθώς το νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Μολάων έχει υποστεί την σταδιακή αποδυνάμωση την οποία έχουν γνωρίσει τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της περιφέρειας της χώρας μας...

Πηγή:ygeia360.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews