ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/3/15

Με εντολή Ανδρέα Ξανθού εξοφλούνται οι εφημερίες του Δεκεμβρίου για τους ειδικευόμενους γιατρούς του ΕΣΥ!


Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία μεταφέρει την Πέμπτη 26 Μαρτίου στο ygeia360.gr ο λαμπρός νευροχειρουργός του Γενικού Κρατικού Νικαίας Πάνος Παπανικολάου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός δεσμεύθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου να αποστείλει έγγραφη εντολή στις διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας προκειμένου να εξοφληθούν από τα ταμειακά διαθέσιμα των ιδρυμάτων οι δεδουλευμένες εφημερίες μηνός Δεκεμβρίου του 2014 για τους ειδικευόμενους γιατρούς του ΕΣΥ όλης της χώρας, καθώς και έγγραφη εντολή προς την διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νικαίας προκειμένου να εξοφληθούν από τα ταμειακά διαθέσιμα του ιδρύματος οι δεδουλευμένες εφημερίες μηνός Δεκεμβρίου του 2014 για τους ειδικευμένους και τους ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου.

Οι γιατροί του Γενικού Κρταικού Νικαίας συνεχίζουν κανονικά την επίσχεση εργασίας για την εξόφληση των αμοιβών τους για τις δεδουλευμένες εφημερίες των ετών 2012, 2013 και 2014, καθώς και του 2015 (μέχρι τον Μάρτιο), ενώ θα πραγματοποιούν από την Παρασκευή 27 Μαρτίου και κάθε μέρα αποκλεισμό των ταμείων του νοσοκομείου προκειμένου να εμποδίζουν την καταβολή του "εισιτηρίου" των 5 ευρώ για την προσέλευση στα εξωτερικά τακτικά ιατρεία του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Νέα γενική συνέλευση έχουν προγραμμαίσει οι γιατροί του νοσοκομείου για την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Πηγή: ygeia360.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews