ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/15

Σύσκεψη για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αεροδιακομιδών.


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του θέματος των αεροδιακομιδών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας διυπουργική σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Νίκο Τόσκα και τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων.

Από τη σύσκεψη προέκυψε η αναγκαιότητα εκμετάλλευσης του συνόλου των διαθέσιμων πτητικών μέσων και η στο μέγιστο δυνατό βαθμό συνεργασία ΕΚΑΒ, Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ, εκπρόσωποι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέα Ξανθού, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου και υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας. Είχε προηγηθεί η συνάντηση της 16ης Μαρτίου, επίσης στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπου τέθηκε το ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας ΥΠΕΘΑ και υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

www.dikaiologitika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews