ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/15

Τροχαίο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαΐδα,ΒίντεοΣάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Το περιστατικό (τροχαίο) έγινε στις 11:20 το πρωί στην συμβολή των οδών Γουμεράς και Βενιζέλου στη πόλη της Πτολεμαΐδας. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας μάλιστα ενα καρδιολογικό περιστατικό, με φωτεινό φάρο και ανοιχτή σειρήνα κατευθύνονταν (μεταφέροντας τον ασθενή) προς το Μποδοσάκειο νοσοκομείο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΕΙΧ αυτοκίνητο που βγήκε από την οδό Βενιζέλου. Από τη σύγκρουση έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές και τα δυο οχήματα το ασθενοφόρο όσο και το ΙΧ αυτοκίνητο.


Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2015

Μάλιστα οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκε, μαζί με το καρδιολογικό περιστατικό να μεταφέρουν και τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να κλιθεί άλλο ασθενοφόρο καθώς το πρώτο ακινητοποιήθηκε λόγω των υλικών ζημιών. Όπως μας δήλωσε ο Θωμάς Σαραφίδης πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ η Πτολεμαΐδα στο εξής και μέχρι να διορθωθούν οι ζημιές θα έχει ένα μόνον διαθέσιμο ασθενοφόρο. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2015


Πηγή: eordaia.org


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews