ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/15

Ευχαριστήριο Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Ανεμώνη» στο Τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου


Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Επίδειξη και εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών από πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Η Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ. και το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία "Ανεμώνη" ευχαριστεί θερμά το πλήρωμα του ΕΚΑΒ του τομέα Καρπενησίου και συγκεκριμένα τους κυρίους Γιάννη Σβερώνη και Θύμιο Κολοκύθα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους για επίδειξη και εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών στο χώρο του Κέντρου στις 6 Μαρτίου 2015.
Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες και μακάρι όλες οι υπηρεσίες να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, γιατί έστω και μια φορά να χρειαστεί να σώσεις μια ζωή είναι υπέρ αρκετό!"


Δείτε το σχετικό δημοσίευμα στο ΕΚΑΒNews στις 18/3/2015


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews