ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/3/15

Χανιά, Την επαναλειτουργία του ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά ζητά ο δήμαρχος


Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Την επαναλειτουργία του ΕΚΑΒ ζητά ο δήμαρχος

Έγγραφο στο νέο Πρόεδρο
Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης με το υπ αριθμ.5400/7-2-15 έγγραφο   του ,προς το νέο Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Αθηνών κ.Παπαευσταθίου και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες ζητάει την άμεση στελέχωση  του ΕΚΑΒ Χανίων με επιπλέον προσωπικό , συγκεκριμένα με εννέα (9) Διασώστες και ένα Ασθενοφόρο  προκειμένου να ενεργούν επικουρικά με τα (3) ασθενοφόρα  του Τομέα Χανίων,   για  την  πληρέστερη ιατρική  κάλυψη για το χρονικό διάστημα από 15-6-2015 έως και 15-9-2015.

Ήδη ο Δήμος  μας διαθέτει   οικίσκο για τη στέγαση του ΕΚΑΒ  , που λειτουργεί  τα τελευταία  χρόνια στον  αύλιο χώρο  του Δημαρχείου στο Γεράνι, επίσης ο Δήμος  αυτά τα χρόνια φροντίζει για την σίτιση και  στέγαση των διασωστών .

 Στο έγγραφο  ζητάει  την άμεση υλοποίηση του αιτήματος  αυτού, καθώς η τουριστική περίοδος   πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται μεγάλη άνοδος του τουριστικού ρεύματος για την φετινή περίοδο αναφέροντας ότι ο  Δήμος Πλατανιά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος  Καλλικρατικός Δήμος των Χανίων, ενώ παράλληλα την καλοκαιρινή περίοδο φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό τουριστικών επισκεπτών στον Νομό μας .

Τελειώνοντας ο  Δήμαρχος ζητάει  στην νέα οργανωτική δομή του ΕΚΑΒ να προβλεφθεί  μόνιμο κλιμάκιο στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά.
Πηγή:cretalive.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews