ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/15

Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ, Επιστολή στον υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή Παν.


Π.Ο.Π ΕΚΑΒ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   05/03/2015

ΘΕΜΑ: ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Κε ΥΠΟΥΡΓΕ

Όπως πάρα πολύ καλά γνωρίζετε από το 2007 οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Τα οποία όμως μέχρι σήμερα τα ασκούμε σύμφωνα με τους «νόμους του καλού Σαμαρείτη» εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μας έχει χορηγηθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, παρά το γεγονός ότι εργαζόμαστε σε υπηρεσία διάσωσης. Οι νόμοι του καλού Σαμαρείτη είναι αυτοί που θα μας προστατέψουν, σε ενδεχόμενη αγωγή για την παροχή φροντίδας, αλλά δεν θα μας προστατέψουν για υπαιτιότητα ή αποτυχία στην παροχή ορθής φροντίδας , ούτε αναφέρονται σε πράξεις εκτός των ορίων της φροντίδας. Αυτοί οι νόμοι δεν μας προστατεύουν από απειθάρχητη, χοντροειδή η εκούσια αμέλεια (π.χ. την αποτυχία σωστής φροντίδας).
Επειδή γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι είστε γνώστης του όλου θέματος, καθώς και την άποψη σας πάνω σ΄αυτό, η οποία άλλωστε εκφράστηκε με την μορφή ερώτησης στον τότε Υπουργό και η οποία μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους ,
παρακαλούμε να ξεκινήσετε άμεσα τις διαδικασίες για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους διασώστες του ΕΚΑΒ

        Ο                                                                        Ο
 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                            ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Πηγή: popekab.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews