ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/3/15

Ευχαριστήρια επιστολή σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Λαμίας


Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΠΡΟΣ:  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ fax: 22313 56695
ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣ  fax: 22310 67865
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ fax: 22343 50016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή το αιφνίδιο και οξύ ιατρικό συμβάν σε οικείο μου πρόσωπο την 01.03.2015 και την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή του από τους αρμόδιους φορείς υγείας, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους είχαν εμπλοκή.
Προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας για τις κρίσιμες πρώτες βοήθειες, το προσωπικό του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, προς την Μονάδα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας και προς την Χειρουργική του Κλινική.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των κατηγοριών ενήργησε έγκαιρα, με υψηλό επαγγελματισμό και χωρίς να χαθεί στις αναγκαίες διαδικασίες η πάντα πολύτιμη, ιδιαίτερα τέτοιες ώρες, ανθρώπινη επαφή.
Δ. Καλπύρης
Αμφίκλεια 09.03.2015

Πηγή: amfiklia.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews