ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/15

Συντονισμός και κοινή δράση όλου του ΕΚΑΒ, Κοινή Συνδιάσκεψη Σωματείων και Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2014
Βασίλης Χουλιάρας 
Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη. Πολλά θέματα που μας αφορούν, όχι μόνο ως εργαζόμενους αλλά και ως υπηρεσία, έχουν μείνει πολύ πίσω. 

Μετά και από την ολοκλήρωση του συνεδρίου της Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ , όπου προέκυψε και το νέο προεδρείο, είναι επιβεβλημένη η πραγματοποίηση μιας Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του ΕΚΑΒ και της Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ ώστε να συντονίσουμε την δράση μας και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί τα αιτήματα μας.

Εξαιρέσιμα-εκτός έδρας-προϋπολογισμός ΕΚΑΒ-νέος οργανισμός-ενσωμάτωση ΕΚΕΠΥ στο ΕΚΑΒ-Ενιαίος φορέας αεροδιακομιδών και νέες βάσεις-αναβάθμιση του ΙΕΚ ΕΚΑΒ-Άδεια άσκησης επαγγέλματος-προκήρυξη-προσλήψεις τεχνικού προσωπικού-κάλυψη νησιών το καλοκαίρι-νομιμοποίηση ωραρίων-ειδική αποζημίωση για υπηρεσία με αεροπορικά μέσα-ασθενοφόρα οχήματα.

Πρέπει άμεσα να γίνει η συνάντηση, μέσα από την οποία θα προκύψει η ενιαία στάση μας σε όλα αυτά τα θέματα που μας απασχολούν.

Οι ξεχωριστές συναντήσεις με το υπουργείο και η έλλειψη κοινού σχεδιασμού το μόνο που μπορεί να αποφέρουν είναι τον περαιτέρω διαχωρισμό μας καθώς και τον συμβιβασμό με τα «ψίχουλα» που θα μας δώσουν στο τέλος... Εάν μας δώσουν και αυτά!

Καλώ λοιπόν όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά, εκλεγμένους και μη , να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις ώστε να επιτευχθεί η συνάντηση αυτή, που σε τελική ανάλυση μόνο όφελος θα έχει για τον χώρο μας!Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στις 2-12-2011
Κοινή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12-1-2012

Για το ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews