ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/3/15

ΕΚΑΒ, Σύσταση Επιτροπής για τη βελτίωση της λειτουργίας του Τμήματος Αεροδιακομιδών


Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015
ΕΚΑΒNews

Με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ στις 12/2/2015 εγκρίθηκε η σύσταση Επιτροπής αναδιοργάνωσης της λειτουργίας του γραφείου αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.

Έργο της Επιτροπής, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ είναι η κατάθεση προτάσεων ιατρικού και επιχειρησιακού μέρους των αεροδιακομιδών.

Πρόεδρος της Επιτροπής: Ευθυμιάδης Δημήτριος-ιατρός
Τακτικά Μέλη: Κυριαζής Αθανάσιος-ιατρός, Κωτούλα Χαρίκλεια-ιατρός, Αργυρόπουλος Γεώργιος-διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου και Μπαρκονίκος Χρήστος-διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου.
Αναπληρωματικά Μέλη: Βεργοπούλου Παντελία-ιατρός, Περδικογιάννης Γεώργιος-ιατρός, Μαριόλα Άννα-ιατρός, Γάλλος Δημήτριος-διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου και Σίνογλου Σάββας-διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου.

Η επιτροπή έχει πραγματοποιήσεις συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας.


Απόσπασμα από τα πρακτικά Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στις 19/2/2015
Θέμα: Αεροδιακομιδές
Σκοπός της επιτροπής είναι να καταθέσει στα διοικητικά συμβούλια των εργαζομένων και των ιατρών του ΕΚΑΒ τις προτάσεις της για την δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου φορέα αεροδιακομιδών με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ασφαλή διακομιδή τους εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας.
Η επιτροπή θα ενημερώνει σε συχνά διαστήματα τα πιο πάνω σωματεία για την πρόοδο των εργασιών σε κοινά διοικητικά συμβούλια εργαζομένων και ιατρών.
Ομόφωνη απόφαση

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews