ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/15

Μαθήματα πρώτων βοηθειών προσέφερε το ΕΚΑΒ Καρπενησίου στο προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑΤετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Εφαρμόζοντας στην πράξη το αλάνθαστο ρητό ότι η πρόληψη σώζει ζωές, το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία "Ανεμώνη" γνώρισε τις βασικές αρχές παροχής βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η εκπαιδευτική ομάδα τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου Κολοκύθας Ευθύμιος και Σβερώνης Ιωάννης 


Έτσι, την περασμένη Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, σε μια σύντομη αλλά εποικοδομητική συνάντηση, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Καρπενησίου παρουσίασε βασικές οδηγίες των Πρώτων Βοηθειών.

«Αντίστοιχες προσπάθειες είναι αξιέπαινες και μακάρι όλες οι υπηρεσίες να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, γιατί έστω και μια φορά να χρειαστεί να σώσεις μια ζωή είναι υπέρ αρκετό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι του Κέντρου.

Πηγή: evrytanika.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews