ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/3/15

Β. Παπαδιώτης στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, «Αναγκαίες οι προσλήψεις διασωστών και η ανανέωση στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ»


Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Η ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων αλλά και οι προσλήψεις διασωστών του EKAB θα λύσουν σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία τόνισε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας, Βασίλης Παπαδιώτης μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, ενώ επεσήμανε ότι «στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση σε όλη την Περιφέρεια και για αυτό έχει συνταχθεί ένα χωροταξικό και επιχειρησιακό πρόγραμμα με κριτήρια πανευρωπαϊκά».
Ο κ. Παπαδιώτης ανέφερε ότι το προσωπικό μειώνεται λόγω των συνταξιοδοτήσεων και για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες είναι να προχωρήσει η διαδικασία των προσλήψεων επιπλέον διασωστών αλλά και νέων ασθενοφόρων. Στον τομέα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 20 άτομα που καλύπτουν τα περιστατικά με 3 ασθενοφόρα και 2 κινητές μονάδες τόσο στην περιοχή της Πρέβεζας όσο και τη Λευκάδα αλλά και το βόρειο μέρος της Αιτωλοακαρνανίας.
Είναι σημαντικό το έργο που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Πρέβεζας είπε ο κ. Παπαδιώτης και σημείωσε ότι ένας νέος σταθμός στο Μεσοπόταμο που θα καλύπτει όλη την παραλιακή ζώνη θα δώσει ουσιαστική ανάσα στην περιοχή ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, αφού θα υπάρχει η καλύτερη δυνατή κατανομή δυνάμεων.
Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται τουλάχιστον δέκα άτομα προσωπικό προκειμένου να καλύπτονται όλες οι βάρδιες είπε ο κ. Παπαδιώτης κάτι που απαιτεί σωστό προγραμματισμό. Σημαντική είναι σύμφωνα με το Διευθυντή του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας και η μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Πρέβεζας από το νοσοκομείο , όπου φιλοξενείται σε ξεχωριστό κτίριο, κάτι που αν και έχει εξαγγελθεί εδώ και πολλά χρόνια έχει μείνει στα χαρτιά.
Πηγή: mypreveza.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews