ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/3/15

Υπό προστασία η γενική εφημερία της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νικαίας..., Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των γιατρών


Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σε πλήρη συντονισμό θα είναι από το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου οι υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να τεθεί για άλλη μία φορά υπό καθεστώς "προστασίας" η γενική εφημερία του Γενικού Κρατικού Νικαίας, οι γιατροί του οποίοι αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους την Δευτέρα 30 Μαρτίου να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας, προκειμένου να τους καταβληθούν τώρα οι δεδουλευμένες αποδοχές τους για τις εφημερίες.

Η συντονισμένη προσπάθεια του ΕΚΕΠΥ του υπουργείου Υγείας με το ΕΚΑΒ θα είναι να διακομισθούν κατά τη διάρκεια της γενικής εφημερίας όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, αλλά, την ίδια στιγμή, θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξουν απρόβλεπτα επικίνδυνες καταστάσεις με τις διακομιδές ασθενών σε εφημερεύοντα νοσοκομεία τα οποία βρίσκονται αρκετά μακριά από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά...

Πηγή: ygeia360.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews