ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/3/15

Στο έλεος της αδιαφορίας οι ιπτάμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ .


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος
Ενημέρωση για τους απλήρωτους ιπτάμενους διασώστες του ΕΚΑΒ ζήτησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ.  Μάνος Κόνσολας, αναφορικά με το τελεσίγραφο που απέστειλαν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ότι θα σταματήσουν να επιβαίνουν σε αεροδιακομιδές ασθενών,  καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2013!

Το πρόβλημα, ειδικά για την περιοχή της Δωδεκανήσου, θα έχει εξαιρετικές επιπτώσεις, αφού στην περίπτωση αυτή που οι ιπτάμενοι διασώστες θα σταματήσουν να πετούν με το ειδικό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, τότε ειδικά τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου θα παραμείνουν ακάλυπτα σε ότι αφορά τις εναέριες μεταφορές εκτάκτων περιστατικών.

Πηγή : www.rodiaki.gr   

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews