ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/3/15

Πτολεμαΐδα, Ακινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λόγω...ελαστικών, Βίντεο

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Στην ακινητοποίηση ενός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαΐδα προχώρησε σήμερα το πρωί το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ αφού το πλήρωμα που ξεκίνησε τη βάρδια από το πρώτο κι ολας δρομολόγιο
κατάλαβε πως το όχημα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις εντολές του οδηγού αφού δεν διέθετε χειμερινά ελαστικά.
Έτσι αναγκαστικά προχώρησαν σε αλλαγή οχήματος με δυσκολίες αφού αρκετά ασθενοφόρα έχουν ελλείψεις με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κινηθούν.
Πρόκειται για ένα πρόβλημα που έχει τονίσει κατά καιρούς το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας καλώντας ιδιώτες αυτοδιοίκηση και όποιον άλλον επιθυμεί να κάνει δωρεά ελαστικών κλπ αφού οι αρμόδιοι δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. "Αναγκαστήκαμε να αντικαταστήσουμε το ασθενοφόρο που δεν είχε χειμερινά ελαστικά με ένα παλιό μέχρι να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει να αγοράσουμε ελαστικά για να μπορέσουμε να το ξαναχρησιμοποιήσουμε. Εδώ και μήνες λέμε πως δεν έχουμε ελαστικά στα οχήματα και άλλον εξοπλισμό αλλά οι αρμόδιοι δεν δίνουν απαντήσεις" δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης.
Πηγή: kozani.tv

ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) - ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΒ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.

Δείτε το Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρ 2015


Πηγή: eordaia.orgΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews