ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/15

SOS για την Υγεία από τη Σαντορίνη: Με Ι.Χ έγινε η μεταφορά του τραυματία


Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Στην… εντατική βρίσκεται εδώ και καιρό το ΕΚΑΒ Σαντορίνης καθώς στελέχη και εργαζόμενοι λειτουργούν στο «κόκκινο, προσπαθώντας έτσι να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, έχοντας τεράστιες ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό.
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ.Εμμ.Λειβαδάρος μέσω της ανακοίνωσης του που κοινοποιεί στα ΜΜΕ των Κυκλάδων ,στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και στο Δήμο Θήρας την τραγική κατάσταση που επικρατεί  στο Κέντρο Υγείας Θήρας
Ο κ. Λειβαδάρος αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού καθώς δεν βγαίνουν οι βάρδιες οδηγών και τραυματιοφορέων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση :

''Επανερχόμενοι για πολλοστή φορά στο μείζον θέμα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ την Θήρα και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην μεταφορά ασθενών και τραυματιών σας αναφέρουμε περιστατικό που έλαβε χώρα στο Εμπορείο Θήρας χθες το πρωί 25/3.

Τροχαίο ατύχημα με μοτοποδήλατο στη επαρχιακή οδό Εμπορείου-περιβόλου με ένα τραυματία,η μεταφορά του πραγματοποιήθηκε με Ι.Χ λόγω έλλειψης πληρώματος ασθενοφόρου.
Παρακαλούμε την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος μας για να μην χαθούν άδικα ανθρώπινες ζωές''.

Πηγή: cyclades24.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews