ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/3/15

Ένα θερμό «ευχαριστώ» στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω του ygeia360.gr, από τον πατέρα του κοριτσιού που εγχείρισε ο Κοντζέτσιο Ντι Ρόκκο!


Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Από Βασίλη Βενιζέλο

Ένα πολύ ανθρώπινο και ζεστό "σας ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου" προς το ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φιλοξενεί την Τρίτη 24 Μαρτίου με ιδιαίτερη συγκίνηση το ygeia360.gr! Πρόκειται για το πιο θερμό μήνυμα το οποίο απευθύνει στον πρωθυπουργό ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, για το οποίο σηκώθηκε πριν λίγες ημέρες το πρωθυπουργικό αεροππλάνο για την φημισμένη Παιδιατρική Νευροχειρουργική Κλινική του Διεθνούς Ινστιτούτου Νευροεπιστημών (ΙΝΙ), η οποία λειτουργεί στο Ανόβερο.

Προκειμένου να διακομισθεί το μικρό κοριτσάκι από την παιδονευροχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού" στο Ανόβερο, μετά από έγγραφο αίτημα του λαμπρού παιδονευροχειρουργού του νοσοκομείου Μιχάλη Κουτζόγλου, για να χειρουργηθεί από τον κορυφαίο διεθνώς Ιταλό καθηγητή Παιδονευροχειρουργικής Κοντζέτσιο Ντι Ρόκκο, ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση πτήσης της γραμμής Αθήνα - Βερολίνο, προκειμένου να συναντήσει την Γερμανίδα καγκελάριο Άνκελα Μέρκελ.

Η πολύ λεπτή και δύσκολη εγχείριση πήγε άριστα και το μικρό κοριτσάκι είναι πολύ καλά στην υγεία του. Τo ygeia360.gr εύχεται τα καλύτερα και σιδερένια η μικρούλα!

Πηγή: ygeia360.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews το σχετικό δημοσίευμα
Ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας για τη διακομιδή της μικρής Δέσποινας!, 20/3/2015 Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews