ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/4/15

24 Ώρες σε Εφημερία Νοσοκομείων, Βάρδιες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, Βίντεο360 Μοίρες - 24 Ώρες σε Εφημερία Νοσοκομείων


Ελάχιστες είναι οι φορές που ενημερωτική εκπομπή καταφέρνει να εξασφαλίσει την είσοδο με κάμερες, στα Επείγοντα Περιστατικά νοσοκομείου καθώς και σε βάρδιες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα, που η κρίση έχει οδηγήσει το Σύστημα Υγείας στην Εντατική, δεν έχει δοθεί τέτοιου είδους άδεια σε καμία εκπομπή.

Οι «360ο» καταγράφουν, σε σπάνια τηλεοπτικά γυρίσματα, τη σκληρή πραγματικότητα μίας εφημερίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των Επειγόντων στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ελλάδας, τον Ευαγγελισμό. Οι κάμερες της εκπομπής εντόπισαν σοβαρά περιστατικά ασθενών, ακόμα και περίπτωση με οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που αναγκάστηκε να περιμένει έως και 12 ώρες για να εισαχθεί.

Γιατροί μιλάνε στην Σοφία Παπαϊωάννου για τις ελλείψεις υλικών, ενώ μπροστά στην κάμερα χειρουργός παραδέχεται ότι αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει και να χρησιμοποιήσει καθετήρα ούρων σε επέμβαση καρδιάς.

Επίσης, οι «360ο» ακολούθησαν τη νυχτερινή βάρδια των διασωστών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με δεκάδες περιστατικά παραμελημένων, λόγω της οικονομικής κρίσης, ασθενών.

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. έχουμε αυτό που μας αξίζει.....ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν! με την ανοχή μας κ τις επιλογές μας έχουμε αυτό το ΕΣΥ...έχουμε τη δύναμη να το αλλάξουμε, αλλά η ψυχοπαθογένειά μας δε μας το επιτρέπει! οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουμε αυτό που μας αξίζει.....ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν! με την ανοχή μας κ τις επιλογές μας έχουμε αυτό το ΕΣΥ...έχουμε τη δύναμη να το αλλάξουμε, αλλά η ψυχοπαθογένειά μας δε μας το επιτρέπει! οπότε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews