ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/4/15

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης και απονομής τιμών του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, Βράβευση του ΕΚΑΒ ΝαυπλίουΚυριακή, 5 Απριλίου 2015

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, πραγματοποίησε Εκδήλωση Απονομής Τιμών, σε όλους τους συντελεστές (θεσμικούς, Χορηγούς και Εθελοντικές Ομάδες) που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου 2015.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου και Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου, ο Χ. Ζέρβας μέλος της Ο.Ε. και πολύς κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.O Ημιμαραθώνιος της χρονιάς, από άποψη συναγωνισμού στην κατηγορία των ανδρών, έγινε στο Ναύπλιο στις 15 Μαρτίου.

ΕΚΑΒNews
Το ΕΚΑΒ Ναυπλίου σχεδίασε και υλοποίησε µε επιτυχία την επιχειρησιακή κάλυψη των αναγκών για την παροχή άµεσης προνοσοκοµειακής φροντίδας στους δροµείς που συμμετείχαν.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου απένειμε τιμητική πλακέτα στο ΕΚΑΒ την οποία παρέλαβε ο υπεύθυνος του Τομέα Νίκος Σούρσος.
Ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Ναυπλίου Νίκος ΣούρσοςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews