ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/15

Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ στην 7η Περ. στον Prisma 95,1:«Η Λευκάδα παρέμεινε εκτός στις οριστικές μεταθέσεις εργαζομένων ΕΚΑΒ»


Σάββατο,25 Απριλίου 2015

Με την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου, καθώς και του Κέντρου Υγείας Βασιλικής στο κόκκινο, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Πανλευκάδιου συλλαλητηρίου για την στήριξη των δομών Δημόσιας Υγείας στο νησί, άλλος ένας πονοκέφαλος προστίθεται στα οξυμένα προβλήματα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, καθώς ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ανακάλεσε την απόφαση του με την οποία θα μετακινούνταν στον τομέα της Λευκάδας τρεις εργαζόμενοι.

Όπως ανέφερε στον Prisma 95,1 ο πρόεδρος των εργαζομένων Πέτρος Βασιλείου, χθες το μεσημέρι έλαβαν οι εργαζόμενοι έγγραφο στο οποίο μετατίθενται οριστικά σε άλλα νησιά, καθώς και στην γειτονική Ζάκυνθο μόνιμο προσωπικό δυο και τριών ανθρώπων, με την Λευκάδα να παραμένει εκτός!!!
«Η κατάσταση λειτουργίας είναι οριακή στην Λευκάδα, δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα ασθενοφόρο και με την αποχώρηση των τριών εργαζομένων κάποια βάρδια δεν θα μπορεί να καλυφθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η λύση που προτάθηκε είναι η εθελοντική μετακίνηση τριών ατόμων από τα Γιάννενα στον τομέα Λευκάδας για ένα μήνα, μια μπαλωματή λύση, όπως ανέφερε που δεν λύνει το πρόβλημα ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Επίσης τα Γιάννενα όπως υπογράμμισε, έχουν ένα τεράστιο φόρτο εργασίας, με το ασθενοφόρο να εξυπηρετεί και περιστατικά στην Κέρκυρα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις απασχολείται για ένα περιστατικό και πάνω από δέκα ώρες και τώρα επιπλέον ζητούν να καλύψουν και την Λευκάδα!!


Δημοσιεύτηκε στις 25 Απρ 2015

Ο κύριος Βασιλείου επανέλαβε ότι και αυτό το καλοκαίρι θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, καθώς αυτά τα περιστατικά προσωρινής μετακίνησης συμβαίνουν μόνο στην 7Η περιφέρεια -κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί συμβαίνει, ζητώντας να παραμείνουν τα τρία άτομα στην Λευκάδα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον αυξημένο καλοκαιρινό φόρτο.

Πηγή: prisma951.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews