ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/15

Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης-9 με τον Υπουργό Υγείας κο Κουρουπλή, Βίντεο


Σάββατο, 25 Απριλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Απριλίου ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ στα Νοσοκομεία Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης.

Το πρόγραμμα του Υπουργού Υγείας αρχικά περιελάμβανε επισκέψεις και συναντήσεις σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Βέροια και Νάουσα. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων όμως τροποποιήθηκε.

Το απόγευμα από τις 17:30-21:00 έγινε ευρεία σύσκεψη για θέματα υγείας που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή της 4ης ΥΠΕ.


Συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης-9 με τον Υπουργό Υγείας κο Κουρουπλή

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης-9 αποτελούμενη από τον Γραμματέα Κακαλίδη Πασχάλη και το μέλος του Δ.Σ.  Κανοτζιάν Νικηφόρο συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας.
Κατατέθηκε υπόμνημα του Σωματείου με όλα τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Θράκης. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Ξάνθης.

Στην συνέχεια ο Γραμματέας κος Κακαλίδης Πασχάλης έθεσε στον υπουργό:
1. Ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων οχημάτων
2. Επίσπευση της διαδικασίας για την πρόσληψη των 186 διασωστών με την 7Κ/2014 και νέα προκήρυξη μέχρι τέλους του έτους.
Επισημάνθηκε η πρόσληψη ενός (1) μόνο διασώστη για όλη την Θράκη (Τομέας Ορεστιάδας) και ζητήθηκε στην επόμενη προκήρυξη να υπάρχουν θέσεις για όλους τους τομείς της ΕΚΑΒ Θράκης.
3. Αύξηση της επιχορήγησης για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ. Επισκευή όλων των ακινητοποιημένων ασθενοφόρων οχημάτων.
4. Επιστολή της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με τα προβλήματα του ΕΚΑΒ (8/4/2015 αρ.πρωτ.1030, 14 σημεία δράσης).Thrakinet TV Channel


Δημοσιεύτηκε στις 24 Απρ 2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews