ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/4/15

Άμεση η ανάγκη ανάπτυξης του ΕΚΑΒ στην Εύβοια


Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Σε συνέχεια των προσπαθειών και των πιέσεων που ασκεί ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ, προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης ανάπτυξη του ΕΚΑΒ στην Εύβοια  προκάλεσε σύσκεψη  την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στην έδρα του ΕΚΑΒ στην Αθήνα,  υπό τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ Νίκο Παπαευσταθίου και με τη συμμετοχή  υπηρεσιακών παραγόντων.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των κενών και την αντιμετώπιση των περιστατικών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας ο κ Παπαευσταθίου δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση της πρόσληψης δύο πληρωμάτων από το ΕΚΑΒ στην Εύβοια στον τομέα Καρύστου και Κύμης.

Παράλληλα, υπέγραψε άμεσα τη μετακίνηση ενός οδηγού για την ενίσχυση του τομέα ΕΚΑΒ Καρύστου, ενώ θα ζητηθεί και  η προσωρινή διάθεση από το Νοσοκομείο Χαλκίδας ενός οδηγού για το Σταθμό του ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι.  Επίσης, ο  βουλευτής ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ να παρέμβει στην 5η  Υγειονομική Περιφέρεια για την άμεση πρόσληψη επικουρικού προσωπικού (οδηγών).

Ο Σίμος Κεδίκογλου μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις και επαφές με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ και  σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς είχε εξασφαλίσει την ενίσχυση των δομών του ΕΚΑΒ πετυχαίνοντας και τη δημιουργία Σταθμού στο Αλιβέρι.

Παράλληλα, έχει ήδη ζητηθεί η άμεση ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στην Εύβοια εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews