ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/15

Πάτρα, Σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές από φάρσες στο ΕΚΑΒ


Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Δεν διαθέτει αναγνώριση κλήσης το 166

Καθημερινά είναι τα περιστατικά με τις φάρσες στο τηλεφωνικό κέντρο 166 του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, με το προσωπικό να ανταποκρίνεται σε κάθε κλήση εντός αλλά και εκτός πόλεως, με αποτέλεσμα φτάνοντας στο σημείο, που υποτίθεται ότι θα βρίσκεται ο άρρωστος, να διαπιστώνει ότι η κλήση ήταν μία ακόμη φάρσα.
Το πρόβλημα στην ...εποχή της τεχνολογίας θα μπορούσε να είχε λυθεί μέσα σε λίγα λεπτά, να σταματούσαν οι φάρσες, οι υπαίτιοι να συλλαμβάνονταν και τα ασθενοφόρα να μην «έκοβαν» άσκοπες βόλτες, όταν κάποιο σοβαρό περιστατικό να είχε την ανάγκη τους, ωστόσο δεν λύνεται,  γιατί το ΕΚΑΒ εν έτη 2015, δεν διαθέτει αναγνώριση κλήσεων, όπως η αστυνομία και η πυροσβεστική!!!
«Αν διαθέταμε όπως έχουμε ζητήσει αναγνώριση κλήσεων, όλα θα είχαν ομαλοποιηθεί και δεν θα τρέχαμε άσκοπα αφού έχουμε καθήκον να σπεύδουμε σε κάθε έκκληση για βοήθεια, μη γνωρίζοντας αν πρόκειται για πραγματικό ή όχι περιστατικό», σχολίασε ο αντιπρόεδρος των πληρωμάτων Γιάννης Θεοδωρόπουλος.
Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Πηγή: patrastimes.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews