ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/15

ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Εξώδικη Δήλωση για εξόφληση οφειλομένωνΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - γνωστοποίηση

Της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Προξένου Κορομηλά 51, όπως εκπροσωπείται σύμφωνα με το νόμο.

ΠΡΟΣ
Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, Τέρμα οδού Υγείας, όπως εκπροσωπείται σύμφωνα με το νόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ:

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που εδρεύει στην Αθήνα (Αριστοτέλους 17), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

1. Οπως γνωρίζετε, έχουμε διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα για τη μη εμπρόθεσμη καταβολή των εξαιρέσιμων, υπερωριών και φύλλων πορείας μας τα οποία, ως γνωστό, συνιστούν τακτικές αποδοχές.
Τα ως άνω χρηματικά ποσά συνιστούν ουσιώδες στοιχείο της επιβίωσής μας, καθόσον οι μηνιαίες αποδοχές μας έχουν συρρικνωθεί, με περαιτέρω συνέπεια να τίθεται ζήτημα επιβίωσής μας και να μην μπορούμε να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας.

2. Με την παρούσα εξώδικη Δήλωσή μας, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ για τελευταία φορά και το αργότερο ως την 13-4-2015 να εξοφλήσετε σε καθένα από τους εργαζομένους- μέλη των Σωματείων μας τα ακόλουθα κονδύλια- τακτικές αποδοχές μας, ήτοι:

[Α] ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ «εκτός έδρας» οκτώ μηνών, έτους 2014

[Β] ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ «νυχτερινά και αργίες» δυο μηνών, έτους 2014 και 

[Γ] ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ «νυχτερινά και αργίες» τριών μηνών, έτους 2015.

Σε περίπτωση που περάσει άπρακτη η προθεσμία που σας τάξαμε, ρητά ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη – δικαστική και εξωδικαστική- ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, που όλως βάναυσα, πλήττετε.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς ους απευθύνεται, προς γνώση, συμμόρφωση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενους όπως συμμορφωθούν εκούσια στο όλο περιεχόμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης, το δε δικαστικό επιμελητή καλούμενο να αντιγράψει ολόκληρη την εξώδικη δήλωση στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Θεσσαλονίκη, 3-4-2015

Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Πηγή: popekab.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews