ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/4/15

Το νέο ΕΚΑΒ Ροδολίβους αναλαμβάνει την Τούζλα;, Ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας για εξυπηρέτηση Τούζλας από Αμφίπολη


Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Ο Δήμος Αμφίπολης θα εξυπηρετήσει το νέο ΕΚΑΒ στο Ροδολίβος, το οποίο θα λειτουργήσει άμεσα με προσωπικό και οχήματα από το ΕΚΑΒ Σερρών. Η τοπική αυτοδιοίκηση όπως πάντα θα δώσει στο ΕΚΑΒ κτίριο για να εξυπηρετηθεί. Το ΕΚΑΒ Ροδολίβους δημιουργείται τώρα αν και έχει αποφασιστεί από τον Σεπτέμβρη του 2013. Είναι πιθανό να αναλάβει – μεταξύ των άλλων- και την κάλυψη της Τούζλας.

Πηγή: proininews.gr


Τελευταία ενημέρωση, 5/4/2015, 09:30

Η Αμφίπολη βοηθά την Τούζλα!

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ Καβάλας Γιώργος Σακάλογλου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της εφημερίδας μας, σύμφωνα με τις  οποίες το νέο ΕΚΑΒ Ροδολείβους θα εξυπηρετεί το καλοκαίρι την περιοχή της Τούζλας. Ίσως συνολικά τη δυτική περιοχή του Νομού Καβάλας, καθώς το ΕΚΑΒ Ροδολείβους είναι σαφώς σε μικρότερη χιλιομετρική απόσταση από αυτή την περιοχή, σε σχέση με το κοντινότερο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Ελευθερούπολης.

Όπως είπε ο Γ. Σακάλογλου, το ΕΚΑΒ Ροδολείβους προϋπήρχε. Εξυπηρετούσε την Τούζλα και τα προηγούμενα καλοκαίρια, όμως τώρα αποκτά πιο επίσημη υπόσταση, καθώς θα εγκατασταθεί σε κτήριο του Δήμου της περιοχής, Δήμου Αμφίπολης.

Όπως είπε ο κ. Σακάλογλου, γενικότερα η αρχαιολογική έρευνα όχι βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη, βοηθά το Δήμο της περιοχής, ενισχύονται οι υπηρεσίες που παρέχονται απ΄ όλο το Δημόσιο τομέα.

Ο κ. Σακάλογλου είπε τα εξής: «Η κάλυψη από ΕΚΑΒ Ροδολείβους υπήρχε από πέρσι και πρόπερσι. Το θέμα είναι τώρα ότι παίρνει επίσημο χαρακτήρα λόγω και των αρχαίων της Αμφίπολης. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει αυτό το ασθενοφόρο εκεί πέρα για την κάλυψη των αναγκών της Τούζλας».

ΕΡ: Είναι πιο κοντά το Ροδολείβος σε σχέση με την Ελευθερούπολη;

ΑΠ: «Από την Αμφίπολη η Τούζλα είναι 1000 μέτρα. Πιστεύω ότι σε περίπτωση κάποιου έκτακτου περιστατικού το πρώτο ασθενοφόρο που θα βρεθεί σ΄ αυτό θα είναι από το ΕΚΑΒ Ροδολείβους».
Δημοσιεύτηκε 4/4/2014

Πηγή: kavalawebtv.com


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews