ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/15

Σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο Γυμνάσιο Μπιζανίου, Ευχαριστήριο στην εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων


Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Σεμινάριο θεωρητικού και πρακτικού μέρους με θέμα «Πρώτες Βοήθειες, Απόφραξη Αεραγωγού από ξένο σώμα και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση» πραγματοποιήθηκε προχθές στο Γυμνάσιο Μπιζανίου από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, στα πλαίσια προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε με συνεργασία του Γυμνασίου Μπιζανίου  και της εκπαιδευτικής ομάδας του ΕΚΑΒ που αποτελούνταν από τους Βασιλειάδη Χαράλαμπο, Δρούγκα Γεώργιο, Ζιάκα Αγγελική, Κρικώνη Μαρία, Μάργαρη Ελένη και Τσαβαλιά Ελένη.

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Μπιζανίου σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων για τις χρήσιμες πληροφορίες που αποκόμισαν.

Πηγή: proinoslogos.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews