ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/15

Θεσσαλία, Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων το ΕΚΑΒ, Βίντεο

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Ιωάννης Γούλας

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας επισκέφθηκε στις 28 και 29 /4/2015 το Εκτελεστικό της Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων - Γ. Συνελεύσεων στα πλαίσια της ενημέρωσης.
Ο πρόεδρος της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Ανέστης Κουκουρίκος

Την Δευτέρα το απόγευμα κατατέθηκε υπόμνημα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στο Υπουργό Υγείας κο Π. Κουρουπλή κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στην συνέχεια αντιπροσωπεία του Σωματείου με την ΠΟΠ ΕΚΑΒ επισκέφθηκε στις 19:30 τον Τομέα Καρδίτσας και στις 21:30 τον Τομέα Τρικάλων.

Σήμερα Τρίτη στις 11:00 πραγματοποιήθηκε Γ. Συνέλευση στο ΕΚΑΒ Λάρισας και έγινε ενημέρωση από το Εκτελεστικό της Π.Ο.Π. ΕΚΑΒ.

Δείτε το Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 28 Απρ 2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. πολύ μου άρεσαν αυτά που άκουσα !!!
  ξαφνικά τα ασθενοφόρα είναι..... άχρηστα !!!!!!
  1) Προκαλώ τον πρόεδρο του Δ.Σ. να δείξει ένα επίσημο έγγραφο η σε ηλεκτρονικό μέσο του σωματείου Θεσσαλίας, από την προηγούμενη θητεία, που να καταγγείλει ως άχρηστα τα ασθενοφόρα.
  2) Από τι θα απέχει στις κινητοποιήσεις με απόφαση της η ΠΟΠ-ΕΚΑΒ;;;;;;
  από τις ....δευτερογενής μεταφορές !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews