ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/15

Οριστικά αθώος ο διασώστης του ΕΚΑΒ που κατηγορήθηκε για τη ληστεία


Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Αθώος κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη ο 45χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη ληστεία σε βάρος μιας 53χρονης από το Σικολόγο της Βιάννου πριν από πέντε χρόνια.

Ο 45χρονος είχε προσαχθεί από την αστυνομία, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, μένοντας για τρεις μήνες στη φυλακή. Η προσωρινή κράτησή του φαίνεται να στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το θύμα αναγνώρισε στη φωνή του, τη φωνή του ανθρώπου που τη λήστεψε.

Πριν από λίγες ημέρες με απόφαση του το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης αθώωσε τον 45χρονο, ο οποίος για μια πενταετία ταλαιπωρούνταν, έχοντας χάσει ακόμα και τη δουλειά του.

Πηγή: patris.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews