ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/4/15

Το ΕΚΑΒ στην Καλαμάτα

Δημοσιεύθηκε 27 Απρίλη 2015


Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, από το Δήμαρχο και τον εκπρόσωπο του αναδόχου, σύμβαση, για την εκτέλεση εργασιών επισκευής σε οικίσκο του Ανατολικού Κέντρου, όπου στεγάζονταν ιατρεία του ΙΚΑ και, πλέον, θα στεγάζεται το ΕΚΑΒ. Η σύμβαση είναι ύψους 7.558,35 ευρώ με το ΦΠΑ, έναντι μελέτης προϋπολογισμού 11.999,63 ευρώ με το ΦΠΑ, ενώ ανάδοχος είναι η εταιρεία Ανέλιξη.
Εκτιμάται πως από τις 20 Μαΐου 2015, το αργότερο, θα μετεγκατασταθεί το ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο, κάτι που θα βελτιώσει κατά πολύ τους χρόνους απόκρισής του, καθώς αυτή η καίρια υπηρεσία θα βρίσκεται πια μέσα στην πόλη και θα επεμβαίνει μέσα σε λίγα λεπτά.
Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος παρεχώρησε στο ΕΚΑΒ για περίοδο 20 ετών, χωρίς αντάλλαγμα, τη χρήση ενός οικίσκου (27Α) στο Ανατολικό Κέντρο, επιφάνειας 100 τετρ. μέτρων, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του. Ο Δήμος Καλαμάτας θα παρέχει συνδρομή στο ΕΚΑΒ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, σε ζητήματα τεχνικά και υποστήριξης.
Πηγή :  http://www.kalamata.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews