ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/15

Για γέλια και για κλάματα, Ανασφάλιστα τα ασθενοφόρα των κέντρων υγείαςΣάββατο,25 Απριλίου 2015

Δραματική η κατάσταση στο ΕΚΑΒ του Βόλου.

Για γέλια και για κλάματα μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί με τα ασθενοφόρα των κέντρων υγείας στο νομό Μαγνησίας αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτη Δαρειώτης, έληξε η ασφάλεια των ασθενοφόρων και είναι αδύνατον να κυκλοφορήσουν τα οχήματα.
Τα ασθενοφόρα που διαθέτουν τα κέντρα υγείας  Ζαγοράς και  Αργαλαστής μπορεί να είναι καινούργια , αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν στους στενούς δρόμους των χωριών του Πηλίου. Αποτέλεσμα της κατάστασης , οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τα παλιά αυτοκίνητα για να μπαίνουν στα καλντερίμια .
Σύμφωνα με την ενημέρωση το ΕΚΑΒ εδώ και δύο μήνες καλύπτει και τις ανάγκες του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέροντας ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε αξονικές τομογραφίες, αφού ακόμη δεν έχει τεθεί σε λειτουργία  ο νέος αξονικός τομογράφος.
Σε καθημερινή βάση ο τομέας του Βόλου έχει στη διάθεσή του για κάλυψη αναγκών πέντε ασθενοφόρα, εκ των οποίων το ένα το διαθέτει στο Νοσοκομείο για τις  μεταφορές ασθενών .
Ο πρέδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ απηύθυνε έκκληση για  λογική χρήση των ασθενοφόρων από τους πολίτες, αφού α οχήματα δεν επαρκούν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.
Αν μέχρι και την Δευτέρα δεν έχει λυθεί το ζήτημα θα απευθυνθούν στον εισαγγελέα του Βόλου.
Σπύρος Μπαξεβάνος

Πηγή: thessaliatv.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews