ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/4/15

Ερώτηση του ΚΚΕ για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Μαγνησίας


Τετάρτη,29 Απριλίου 2015

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, Σάκης Βαρδαλής και Ελένη Γερασιμίδου σχετικά με τις ελλείψεις και τα προβλήματα στα οχήματα του ΕΚΑΒ Μαγνησίας. Αναλυτικά το κείμενο:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υγείας

Θέμα: Ελλείψεις και προβλήματα με τα οχήματα του ΕΚΑΒ Μαγνησίας

Η εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων έως τώρα στον τομέα της Υγείας όχι μόνο δεν λέει να σταματήσει, αλλά συνεχίζεται σταθερά και επιδεινώνεται καθημερινά και με τη νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.
Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε πρόσφατα στα ΚΥ Μαγνησίας από την ακινητοποίηση ασθενοφόρων, καθώς έληξαν τα ασφαλιστήριά τους. Aκινητοποιημένο παραμένει το μοναδικό ασθενοφόρο που έχει απομείνει στο ΚΥ Αλμυρού, όπως επίσης και το ένα από τα δύο του ΚΥ Αργαλαστής -συγκεκριμένα το παλιό- που είναι ανασφάλιστο, ενώ το μεγάλο που παρελήφθη πρόσφατα κινείται κανονικά, ωστόσο δεν μπορεί να κινηθεί μέσα στους στενούς δρόμους των περιοχών για διακομιδές ασθενών.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιφορτίσει την ήδη οξυμένη κατάσταση που επικρατεί στο νομό, καθώς μόλις 4 οχήματα έρχονται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του νομού.
Επειδή η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο με συνέπειες στην υγεία και τη ζωή των ασθενών και των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ:
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκύψει με τα ασφαλιστήρια, για την ανανέωση και την προμήθεια των ΚΥ με νέα ασθενοφόρα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού της περιοχής, καθώς και για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Μαγνησίας».

Πηγή: 902.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews